MANAŽÉR | KA reštaurácie
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Reštaurácia IASAI Food bar sa nachádza na Hviezdoslavovom námestí – na hlavnej promenáde a patrí k lídrom Slovenskej gastronómie. Hľadáme kreatívnych a namotivovaných ľudí, ktorí milujú kvalitnú gastronómiu a pomôžu nám sprostredkovať našim hosťom gastronomický zážitok. Svojim produktom sme zameraný na kvalitné sushi a prevažne na jedlá z prvotriednych rýb a morských plodov. IASAI vyhralo ocenenie - 1.miesto Tématická reštaurácia na Slovensku 2021 a za rok 2022 od Gurmán Awards.
Hľadáme produktovo - orientovaného manažéra, ktorý by rád prispel svojimi nápadmi a bol zároveň súčasťou nášho konceptu IASAI a FOU ZOO v Bratislave
Hľadáme manažéra, ktorý má skúseností s riadením reštaurácie a má dobrú orientáciu v číslach a ekonomických výsledkoch.
Čo bude manažér IASAI robiť:
- Výber, zaškoľovanie a starostlivosť o personál v prevádzke
- Riadenie personálu – plánovanie smien, prideľovanie úloh – ich kontrola, hodnotenie zamestnancov
- Výber vhodných dodávateľov barového produktu a komunikácia s nimi
- Objednávanie, preberanie a kontrola dodaného tovaru
- Zodpovednosť za personálnu agendu na prevádzke, BOZP a OPP - približne 25 zamestnancov
- Podieľanie sa na ekonomických výsledkoch prevádzky – zodpovednosť za nich
- Nastavenie motivácie pre tím v prevádzke a kontrola dosahovania cieľov
- Kalkulácia jedál a nápojov + zodpovednosť za skladovú evidenciu
- Spolupráca so šéfkuchárom a executive manažérom, zároveň úzka spolupráca s floor manažérom
- Organizačné zabezpečenie prevádzky – koordinácia práce na servise a v kuchyni
- Organizácia a koordinácia eventov a špeciálnych požiadaviek hostí
- Vykonávanie mesačných inventúr na prevádzke a kontrola výsledku
- Vytváranie denných reportov a štatistík
- Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov kvality jedál a nápojov + štandardov servisu
v súlade s konceptom IASAI – najdôležitejšia je pre nás spokojnosť našich hostí
- Starostlivosť o hostí na každodennej báze + komunikácia s nimi priamo v prevádzke
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba 6 dní v týždni - pracovný čas flexibilný po dohode
- Stabilné zamestnanie
- Podpora v sebarealizácii a nápadoch
- Práca v tíme skúsených profesionáloch
- Zamestnanecká karta so zľavou 50% na celé menu
- Multi-sport karta
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť
Termín nástupu: ihneď
Mzdové podmienky (brutto): 2 200 - 2 700 EUR/mesiac a mesačne % z výsledku hospodárenia
Pracovná doba:
6 dní v týždni - pracovný čas flexibilný po dohode
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania:
31.8.2023
Vzdelanie v odbore:
gastronómia, manažment
Jazykové znalosti:
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Vodičský preukaz:
B
Prax na pozícii/v oblasti:
2 roky skúsenosť s riadením gastro prevádzky a vedeniu tímu do 20 zamestnancov
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- Skúsenosť s riadením prevádzky a tímu 2 roky
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Schopnosť efektívneho vedenia, motivovania a rozvoja
tímu prevádzky
- Komunikácia a dôsledná práca s hosťom
- Skúsenosť so skladovým hospodárstvom, inventúrami
a receptúrami jedál
- Lojálnosť
- Skúsenosť s evidovaním a sledovaním hospodárenia
prevádzky na mesačnej báze
Kontaktná osoba: Mgr. Slávka Cheresko
Tel.: +421903907354
E-mail: slavka.cheresko@iasai.sk
Ak máte záujem o túto pozíciu, vyplňte dotazník a my vás budeme kontaktovať: