AKTUÁLNE: Novinky v menu 🥢│Obedový špeciál Office lunchBento box Darčeková karta 

MANAŽÉR | KA reštaurácie

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Reštaurácia IASAI Food bar sa nachádza na Hviezdoslavovom námestí – na hlavnej promenáde a patrí k lídrom Slovenskej gastronómie. Hľadáme kreatívnych a namotivovaných ľudí, ktorí milujú kvalitnú gastronómiu a pomôžu nám sprostredkovať našim hosťom gastronomický zážitok. Svojim produktom sme zameraný na kvalitné sushi a prevažne na jedlá z prvotriednych rýb a morských plodov. IASAI vyhralo ocenenie - 1.miesto Tématická reštaurácia na Slovensku 2021 a za rok 2022 od Gurmán Awards.

Hľadáme produktovo - orientovaného manažéra, ktorý by rád prispel svojimi nápadmi a bol zároveň súčasťou nášho konceptu IASAI a FOU ZOO v Bratislave
Hľadáme manažéra, ktorý má skúseností s riadením reštaurácie a má dobrú orientáciu v číslach a ekonomických výsledkoch.

Čo bude manažér IASAI robiť:

- Výber, zaškoľovanie a starostlivosť o personál v prevádzke
- Riadenie personálu – plánovanie smien, prideľovanie úloh – ich kontrola, hodnotenie zamestnancov
- Výber vhodných dodávateľov barového produktu a komunikácia s nimi
- Objednávanie, preberanie a kontrola dodaného tovaru
- Zodpovednosť za personálnu agendu na prevádzke, BOZP a OPP - približne 25 zamestnancov
- Podieľanie sa na ekonomických výsledkoch prevádzky – zodpovednosť za nich
- Nastavenie motivácie pre tím v prevádzke a kontrola dosahovania cieľov
- Kalkulácia jedál a nápojov + zodpovednosť za skladovú evidenciu
- Spolupráca so šéfkuchárom a executive manažérom, zároveň úzka spolupráca s floor manažérom
- Organizačné zabezpečenie prevádzky – koordinácia práce na servise a v kuchyni
- Organizácia a koordinácia eventov a špeciálnych požiadaviek hostí
- Vykonávanie mesačných inventúr na prevádzke a kontrola výsledku
- Vytváranie denných reportov a štatistík
- Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov kvality jedál a nápojov + štandardov servisu 
v súlade s konceptom IASAI – najdôležitejšia je pre nás spokojnosť našich hostí
- Starostlivosť o hostí na každodennej báze + komunikácia s nimi priamo v prevádzke

Zamestnanecké výhody, benefity

Pracovná doba 6 dní v týždni - pracovný čas flexibilný po dohode
- Stabilné zamestnanie
- Podpora v sebarealizácii a nápadoch
- Práca v tíme skúsených profesionáloch
- Zamestnanecká karta so zľavou 50% na celé menu
- Multi-sport karta

Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť

Termín nástupu: ihneď

Mzdové podmienky (brutto): 2 200 - 2 700 EUR/mesiac a mesačne % z výsledku hospodárenia

Pracovná doba:

6 dní v týždni - pracovný čas flexibilný po dohode

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania:

31.8.2023 

Vzdelanie v odbore:

gastronómia, manažment

Jazykové znalosti:

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Vodičský preukaz:

B

Prax na pozícii/v oblasti:

2 roky skúsenosť s riadením gastro prevádzky a vedeniu tímu do 20 zamestnancov

Osobnostné predpoklady a zručnosti:

- Skúsenosť s riadením prevádzky a tímu 2 roky
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Schopnosť efektívneho vedenia, motivovania a rozvoja 
tímu prevádzky
- Komunikácia a dôsledná práca s hosťom
- Skúsenosť so skladovým hospodárstvom, inventúrami  
a receptúrami jedál
- Lojálnosť
- Skúsenosť s evidovaním a sledovaním hospodárenia 
prevádzky na mesačnej báze

Kontaktná osoba: Mgr. Slávka Cheresko
Tel.: +421903907354
E-mail: slavka.cheresko@iasai.sk 

Ak máte záujem o túto pozíciu, vyplňte dotazník a my vás budeme kontaktovať:

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácií

Súhlasím